eDevize, mai mult decat un soft…

o echipa gata sa-ti ofere rapid ajutorul de care ai nevoie

0 ani
de experienta
0
utilizatori
0
ore de cercetare pentru tehnologii constructii
0
cititori ai blogului

Misiunea noastra

Romania construita prin incredere

Din pacate Romania este o tara in care neincrederea intre oameni este la cote mari, am spune in special din cauza pozitionarii geografice la limita dintre vest si est. Aceasta neincredere se simte cu atat mai mult intr-o industrie complexa cum este cea a constructiilor, industrie in care oamenii depind unii de altii de la beneficiar, arhitect/proiectant si pana la executanti. Misiunea noastra este sa oferim un limbaj comun, listele cu cantitati de lucrari, intre toti factorii de decizie din industrie si pe baza acestui limbaj sa stabilim noi standarde de incredere. Constructiile in Romania pot sa prinda „viteza” doar in conditiile in care toata lumea este axata pe as face treaba cat mai bine fara sa fie nevoita sa verifice mereu ce fac ceilalti.

Valorile noastre

Initiativa

Succesul vine luand initiativa si urmand perseverenta.

Dezvoltare

Inovatia este utila atata timp cat ne ajuta in munca noastra de zi cu zi si nu ne incurca. Plecand de la aceasta regula, dezvoltam costant lucruri noi menite sa imbunatateasca procese si sa provoace schimbare in industrie.

Deschidere

Construim impreuna cu utilizatorii nostri si asta inseamna ca sugestiile lor sunt tratate cu respect si seroizitate.

Integritate

Alegerea curajului fata de confort; alegerea a ceea ce este corect peste ceea ce este distractiv, rapid sau usor; si alegerea practicarii valorilor noastre, dincolo de simpla lor marturisire.

Responsabilitate

Pretul unui lucru bine facut este responsabilitatea.

Povestea noastra

Calatoria eDevize a inceput in urma cu 10 ani intr-un apartament din Bucuresti, cu o echipa ce isi dorea sa aduca o schimbare semnificativa in piata. Ce ne unea? Ne unea dorinta si ambitia de a schimba, de a inova.
Ne-am asumat de la bun inceput si stiam ca va trebui sa investim mult timp si munca pentru ca proiectul nostru sa aiba succes. De la o simpla schita pe o foaie, eDevize a inceput sa prinda forma, astfel ca in 2012 am lansat eDevize Esential, primul si singurul program gratuit pentru devize.
Si nu ne-am oprit.
Am tins spre mai mult si ne-am dorit sa inovam in continuare si sa ne perfectionam. De aceea, timp de 2 ani, am strans si integrat parerile utilizatorilor, iar in  2014 am lansat eDevize Plus, varianta profesionala a eDevize.
Si nu ne-am oprit.
Nu ne-am oprit din evoluat si am incercat in continuare sa le oferim utilizatorilor nostri un program cu o paleta completa de facilitati; astfel incat sa scuteasca cat mai mult timp in munca lor. Ca drept urmare a acestui lucru, anul acesta am lansat varianta premium a eDevize. eDevize Enterprise.
Si nu ne vom opri!
Munca in constructii nu se va termina niciodata. Nu atat timp cat lucrurile evolueaza constant, iar noi vrem sa oferim clientilor nostri cele mai moderne tehnologii.

Istoric

Vrei sa ne cunosti?

Intra pe pagina echipei noastre