Alege servicii profesionale de intocmire devize

Contacteaza-ne

Dintre cei care au incredere in noi:

eDevize software

Cum colaboram

Ne trimiti prin email la office@edvio.ro, documentele pe care le ai la dispozitie pentru intocmirea devizului solicitat: liste cantitati, antemasuratori, proiect tehnic, memorii, caiete de sarcini etc.

Evaluam lucrarea ta si iti transmitem termenul de livrare si pretul

Dupa ce aprobi costul si termenul de livrare, iti transmitem o comanda si o factura proforma pentru 50% din valoare lucrarii (termenul de livrare va curge dupa confirmarea platii a 50% din valoarea lucrarii)

In colaborare cu tine facem ajustarile finale de preturi

Iti transmitem prin email devizul complet (Formulare F1, F2, F3, F4, F5, C6, C7, C8, C9), in orice format solicitat (.PDF, .DOC, .XLS, .EDVIO) alaturi de factura proforma pentru restul de plata.

Cat costa:

Nr. Articole

Cantitati incadrate

preturi/ per bucata

Cantitati neincadrate

preturi/ per bucata

>1.000

1.2

2.4

501 – 1.000

1.6

3.2

101 – 500

2

4

<100

2.2

4.4

Pentru lucrarile individuale care au un cost total estimat sub 100 de lei, taxarea se va face pe lucrare, iar costul acesteia va fi de 100 lei fara TVA.

*preturile sunt in Lei si nu contin TVA

**lista de cantitati incadrate este reprezentata de o antemasuratoare completa si corect intocmita, in care toate articolele sunt incadrate conform indicatoarelor de norme de deviz

***lista de cantitati neincadrate este reprezentata de: o antemasuratoare fara incadrare, o antemasuratoare cu incadrari necorespunzatoare sau de o lista de activitati plus o lista de materiale

.

Contacteaza-ne

“Am descoperit eDevize in momentul in care doream sa fac o oferta pentru o scoala. Din lipsa timpului nu am reusit sa ma ocup personal de oferta asa ca am preferat sa deleg aceasta activitatea catre eDevize. De-a lungul timpului colaborarea cu eDevize a fost eficienta si profesionista. Am beneficiat, din partea lor, de lucrari foarte bine facute. Ii recomand cu incredere”

⚊ Cristian Braila // Administrator, CRIS MIRON COMPANY SRL

“Lucrez cu eDevize pe zona de ofertare deoarece nu am reusit sa gasesc un foarte bun profesionist pe care sa-l aduc la mine in companie. In conditiile acestea am preferat sa externalizez zona de ofertare. Sunt extrem de multumit de colaborarea cu eDevize si sunt sigur ca vom lucra in continuare foarte bine. Oamenii din eDevize sunt foarte amabili si mi s-a raspuns de fiecare data la toate intrebarile. Ii recomand.”

⚊ Sandor Bolog // Administrator, SPIDERALPIN ROPE SRL