Termeni si Conditii

Atentie!

Siteul edevize.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat S.C. Exenne Technologies S.R.L , persoana juridica cu sediul in Pitesti, cod fiscal RO 29440735 si numar de inregistrare in registrul comertului J03/1656/12.12/2011.

Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. Site-ul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Veti fi notificat ori de cate ori se produc modificari ale termenilor si conditiilor website-ului. De asemenea, prezentii termeni se completeaza cu prevederile licentei acceptate de dumneavoastra la momentul instalarii Programului dezvoltat de Compania care administreaza prezentul website.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului „Site-ului”
3. Suspendarea accesului
4. Modificari aduse siteului
5. Inregistrare, parole si responsabilitati
6. Confidentialitate
7. Atentie
8. Forta majora
9. Diverse
10. Lege aplicabile si jurisdictie

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si design-ul Site-ului (precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul) trimis dvs. prin e-mail sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newsletter, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la „Continut Site„), apartin Site-ului si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Site-ului. In conditiile in care dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe Site, declarati ca:
– sunteti de acord unei cu acordarea unei licente neexclusive, gratuite, nelimitate in timp si spatiu catre Site pentru toate drepturile de autor supre continutului publicat de dvs. pe Site
– garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe Site
– exonerati de raspundere Site-ul cu privire la orice plingere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si gazduit de Site

Site-ul isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dvs., fara informarea dvs.

2. Utilizarea continutului Siteului

Puteti copia si printa Continutul Site-ului (date, imagini si orice alt tip de informatii prezentate pe Site) doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Site-ului:
a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Site-ului asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@edevize.ro.

3. Suspendarea accesului

Site-ul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Site-ului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole, responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Siteul nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log out din contul dvs. in contul de utilizator al Site-ului, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Site.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Site-ul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre on-line sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Site-uluiSite-ul nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau, pe baza aceluiasi cont de acces. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Site-ul isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.

6. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Site va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Site-ului.

7. Atentie !

Desi in fiecare moment se fac eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Site-ul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Site-ului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Site-ul nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Site-ul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Site-ul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Site-ul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Site-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

8. Forta Majora

Site-ul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Site-ului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

9. Diverse

Site-ul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Site-ul va va notifica prin intermediul e-mail-ului si prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

10. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti de la sediul societatii care administreaza Site-ul. Va multumim.